Blog

Access Bars jako čistka hlavy?

ACCESS BARS JAKO ČISTKA HLAVY?

"Děkuji! Je ze mě úplně jiný člověk. Těším se na další sezení." To jsou slova mladé slečny, která pronesla po prvním sezení u mě. Během terapie se dostala do hlubokého stavu relaxace, který jsem si během jemné práce mých rukou na její hlavě užívala i já. Viděla jsem totiž, jak efektivně u ní byly barsy spuštěny a jak se začaly dít okamžité procesy.

První postřeh k sezení mi také další paní napsala den poté. Tato klientka prodělala vážné onemocnění a den po první terapii napsala, že se po měsících konečně vyspala celou noc. Super! Rozzářilo mi to den.

Takových příběhů a ohlasů mám ve svém začátku s Access Bars více, ale z etických důvodů je sem samozřejmě nebudu psát. Každopádně s každým sezením více a více poznávám, jak moc Access Bars mění lidem životy.

 

Hlavy v mých rukou

Měla jsem v rukou hlavičky dětí i dospělých. Vždy při sezení, které je pro klienty vlastně spíše ležením a relaxací, než sezením, mě fascinuje, jak se po určité chvíli člověk začne uvolňovat, uklidňovat, jak je jeho dech postupně pomalejší a klidnější a jak jeho napjaté svaly v obličeji i v dalších částech těla pomalinku povolují, až než se úplně uvolní a pouze přijímá.

Přijímá lehkost, radost a jeho vědomí je otevřeno tomu, co může přijít.

U někoho je například zpočátku cítit velmi silné napětí, hlava mu v některých bodech tepe a pálí, jindy má svraštělé čelo kvůli snu, který se mu v hlubokém spánku začal zdát. A někdy si naopak jen klidně dýchá a užívá si odpočinek a klid. Tomu se v dnešní uspěchané době jistě nikdo nediví.

 

Pocity

Když mi někdo řekne, jak se při terapii cítil a co prožíval, nebo mi to s odstupem času napíše, je to pro mě vždycky obrovská zkušenost. Sama jsem vždycky velmi zvědavá, jaké procesy a v jaké oblasti života zrovna probíhající terapie nastartuje.

 

Ne nadarmo je mantrou této metody věta: "Všechno v životě ke mně přichází s lehkostí, radostí a slávou."

Může tomu tak být?

Více o Access Bars si můžete přečíst ZDE

 

Informace

Vzděláváme mimo zajetý systém.

Respektujeme potřeby každého z vás.

DIPOT EDU s.r.o.

Adresa

DIPOT EDU s.r.o.

Tyršova 143/7
697 01 Kyjov
(okres Hodonín)